Renault forventer fremgang på Spa

Overskriftens første tre ord til denne artikel er set før, men ikke desto mindre udtaler Renaults tekniske direktør, at der er arbejdet seriøst med setup’et på bilen til weekendens Belgiske Grand Prix på legendariske Spa Francorchamps.

Kevin Magnussen, Bahrain 2016 . Copyright Renault F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 25/8 2016 klokken 13:08

Der er arbejdet seriøst med flere opdateringer på Renaults R.S.16 op til weekendens grand prix på legendariske Spa Francorchamps i de belgiske Ardennerbjerge. Og det har der også været behov for, idet teamet kun har høstet 6 point i hele 12 løb. Pointene hentede Kevin Magnussen med en P7 i Ruslands Grand Prix på bybanen i Sochi.

Med til historien hører dog, at Renault dels har bygget videre på resterne af en Lotus-racer, der var designet til en Mercedes-motor, dels at det franske fabriksteam har flyttet fokus til regelændringerne i 2017 og allerede nu skruer på den nye model.

Alligevel tror Renaults tekniske direktør, Bob Bell, at opdateringerne vil kunne mærkes.

Kevin Magnussen
Copyright Renault Sport


”Spa vil være vanskelig for os, men det arbejde vi har udført i de seneste løb burde blive os til gavn," sagde Bell. "Vi har fået bedre styr på bilens balance, og jeg tror, at vi vil være i stand til at holde vores nuværende niveau og ydeevne.”

"Vi har ikke lavet nogen en større opgradering, men vi bør se fremskridtene fra de sidste to løb overført til Spa."

Selv om fokus nu er rettet mod 2017, siger Renault-direktøren, at der er yderligere opgraderinger på vej, som burde hjælpe teamet til at slutte i top-10 inden sæsonafslutningen.

"Vi har kæmpet med Haas og Toro Rosso, og jeg tror, at vi er i stand til at nå op til hækvingen af dem igen. Der vil komme nogle opdateringer, som hele tiden har været planlagt til anden halvdel af året, så selvom vores fokus primært vil være på 2017, bør vi stadig være i stand til at forbedre vores nuværende niveau," lød det fra Bob Bell.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vandoorne klar til at forlade McLaren Hamilton tager straffen »