Stilhed før?

Mens Williams og McLaren har lagt de første videoer op af deres 2021 racer, der bliver startet op, tyder alt på at HAAS raceren først vil blive startet i Bahrain, når vintertestene begynder.

Kevin Magnussen udgår med overophedede bremser. Østrigs GP 2020. . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/2 2021 klokken 16:02

Alle der ved lidt om Formel 1, ved at det ikke er nemt at bygge en Formel 1 bil og når den er bygget, er der en del testarbejde, der skal gennemføres, inden den kommer ud og kører den første meter.

De fleste hold er nu i gang med at teste deres chassis, med deres 2021 motorer, men sådan forholder det sig ikke hos HAAS.

Har kan man virkelig tale om stilhed på fabrikken.

Mens alle andre hold, vil komme til Bahrain med en bil de ved kan kører, vil HAAS komme derud, med en bil der end ikke har været startet, da man ikke kan få de italienske mekanikere over til England, som skal starte den.

Inden testen i Bahrain, er der flere hold der forventes at have en filmdag, hvor bilerne kører de første 100 km.

Når et hold ikke er klar fra sæsonstarten, som vi så med Williams for et par år siden, vil de halse markant efter de øvrige hold, hele sæsonen.

Når holdet tilmed ikke er blandt de rigeste på gridden, bliver det bare endnu svære at komme bare i nærheden af de andre.

Det lader til at være godt, at Kevin Magnussen har fundet sig et nyt job.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Mercedes giver Hamilton et år mere Kevin til Peugeot i 2022 »