Steiner: Romain og Kevin har givet alt

Haas-teamchef Günther Steiner udtrykker taknemmelighed Grosjean og Magnussens indsats for teamet.

Australiens Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/10 2020 klokken 12:10

I en vis forstand kan man kalde det mindeord. Haas F1s teamchef Günther Steiner retter en tak til Romain Grosjean og Kevin Magnussen, som begge forlader teamet efter denne sæson.

"Jeg vil rette en tak til både Romain og Kevin for deres hårde arbejde og engagement i Haas F1 Team de sidste par sæsoner," lyder det fra Günther Steiner i en officiel pressemeddelelse.

”Romain var en grundlæggende del af vores etablering, da vi søgte at få en kører ombord med både fart og erfaring. Hans resultater i begyndelsen af ​​2016 var en retfærdig belønning, ikke kun for hans eget talent, men også for den store indsats, holdet havde ydet for at komme på griddeni den sæson.”

”Da Kevin sluttede sig til en sæson senere, så vi en øjeblikkelig tilbagevenden til pointene med begge biler, og følgelig sluttede i Monaco med vores første dobbeltpoint det år.”

”Vi har mange gode minder sammen - især vores sæson 2018, da vi sluttede som nr. fem i mesterskabet i vores kun tredje sæson.”

”Romain og Kevin spillede en væsentlig rolle i den succes.”

”Der er naturligvis stadig masser af racing tilbage i 2020-sæsonen.

”Det har været et udfordrende år, ingen tvivl om det, men begge førere har givet alt, hvad de havde, bag rattet i VF-20.”

"Vi værdsætter deres input og erfaring for fortsat at skubbe holdet frem til Abu Dhabi Grand Prix i december,” slutter Steiner.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin Magnussen forlader Haas Løbsoptakt: Portugals GP »