Ingen værdige ansøgere

Formel 1 feltet blev et hold mindre op til denne sæson. FIA vil gerne have mindst denne ene plads besat igen, men det går ikke så godt. Ingen af ansøgerne er fundet værdige.

Niki Lauda og Jean Todt . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/9 2017 klokken 15:09

Ifølge FIA præsident Jean Todt, havde FIA modtaget nogle ansøgninger fra potentielle Formel 1 hold, men ingen af dem viste seriøsitet nok til at FIA ville indlede en process for at få dem med.

"Ingen af de indkommende ansøgninger, var kvalificeret nok til at vi ville udarbejde et udbud," kom det fra Jean Todt under Italiens Formel 1 Grand Prix i Monza.

"Vi mangler et seriøst bud, eller to, i stil med det HAAS kom med, da de viste os deres plan omkring Formel 1," kom det uddybende fra ham.

I løbet af det meste af denne sæson, har der ellers været en del rygter fremme om, at der var flere nye hold på vej.

Faktisk er der to kinesiske foretagne, der har vist stor seriøsitet, men angiveligt, har de ikke udarbejdet en god nok forretnings-plan, til at få Todt og FIA til at indlede en process for at få dem med.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner yderst kritisk overfor placeringsstraffe Åh nej, Giovinazzi er tilbage »