Åh nej, Giovinazzi er tilbage

Når Formel 1-feltet om lidt over en uge, indtager gaderne i Singapore, vil Kevin Magnussen igen blive bedt om at lade Giovinazzi køre den første frie træning, som han ellers ikke fik i Monza.

Antonio Giovinazzi. . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/9 2017 klokken 16:09

Giovinazzi!

Sig det igen!

Giovinazzi!

Ikke et navn Kevin Magnussen er så glad for, men ikke desto mindre, er det ham, han må overlade sin HAAS-racer til igen og igen.

HAAS har bekræftet, at Ferrari udviklingskøreren igen vil være at finde i Kevin Magnussens racer, når Formel 1-feltet kommer til Singapore for at køre det næste løb.

Sidst Giovinazzi kørte i Kevins bil, formåede han at smadre den godt og grundigt, så Kevin ikke kun missede første træning, men også det meste af anden træning.

Oprindeligt var det ikke planen at italieneren skulle teste i Singapore, men da HAAS besluttede at det var vigtigere at Kevin fik kørt i Monza, som følge af overvejende sandsynlighed for regn i den anden træning, valgte de at sende Giovinazzi væk.

Det fik den unge italiener til at udeblive fra pressemødet hos HAAS senere den dag, hvilket næppe fremmer forholdet til HAAS, som han næppe har mange chancer for at komme til at køre for i fremtiden.

Giovinazzi håber på, at Sauber vil tilbyde ham det ene sæde i 2018, men dér står en vis Charles Leclerc klar, som også er Ferrari udviklingskører.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen værdige ansøgere McLaren Renault »