Hamilton chokeret: Kræver Melbourne aflyst

Det første pressemøde med kørerne siddende i en sofa udviklede sig dramatisk, da Lewis Hamilton som den første kører krævede, at Australiens grandprix skulle aflyses på grund af coronavirus. Andre kørere er enige.

Australiens Grand Prix 2020 . Copyright Renault F1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 12/3 2020 klokken 08:03

„Cash is king“ udtalte Hamilton på pressemødet, da der blev stillet spørgsmål fra journalisterne. Det beretter flere udenlandske medier, som var til stede under pressemødet.

„Jeg er meget overrasket over, at vi overhovedet er her. Det er rart at køre race, men jeg synes det er chokerende, at vi sidder her.”

Hamiltons tydelige ord findes i skrivende stund kun hos de skrivende medier, da tv-signalet fra Sky i Australien forvandt.

Men bl.a. det tyske medie Motorsport-total.com skriver, at Hamilton udtaler: "Her er der så mange fans. Hele verden reagerer [på coronavirussen]. Måske en lille smule sent, men ok. Her til morgen har Trump lukket grænserne mellem Europa og USA. NBA aflyser deres kampe. Men her i Formel 1 kører vi bare videre.“

Hamilton får opbakning fra Kimi Räikkönen: "Jeg ved ikke, om der er rigtigt, at vi er her. Sandsynligvis ikke", siger den ellers ikke særligt snaksomme finne.

Kimi RaikkonenKimi Raikkonen
Copyright BMF1


"Det er ikke os, der træffer afgørelsen. Hvis de forskellige teams kunne træffe beslutningen, ville vi nok ikke være her,” udtaler Räikkönen.

På instagram kan man desuden se Esteban Ocon med ansigtsmaske.BMF1 følger udviklingen. Hent også vores App til iPhone så du får push beskeder når der sker vigtige udviklinger i Formel 1! Søg efter "BMF1 App" i app store.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA forhindrede en officiel protest mod Ferrari i Breaking News: McLaren ansat ramt af Corona »