Usikkerheden vokser: Corona-infektion på hotel i Albert-Park

Der blev i går konstateret coronavirus på et hotel i nærheden af banen i Melbourne – tre dage før de frie træninger til Australiens grandprix. Delstatens premierminister varsler ekstreme tiltag.

Australiens Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 11/3 2020 klokken 08:03

Er F1-sæsonstarten alligevel i fare for at blive aflyst? Den australske avis „Herald Sun“ skriver, at der er konstateret et coronatilfælde på et hotel i Albert-Park ikke langt fra banen.

På grund af den nye udvikling vil Victorias premierminister Daniel Andrews ikke udelukke noget, men han varsler ”ekstreme tiltag” for at inddæmme spredningen af coronavirussen og den medfølgende lungesygdom CoVid-19.

Desuden er Formel E-grandprixet i Jakarta, der skulle have været afholdt den 6. juni, også blevet aflyst pga. coronavirussen.

I skrivende stund er der ingen konkrete planer om at aflyse Australiens grandprix: "Vi aflyser ikke F1-grandprixet eller andre fodboldkampe i denne uge. Tiden er endnu ikke til det,“ udtaler Daniel Andrews, men tilføjer dog, at tiden sikkert vil komme, og at man vil meddele befolkningen rettidigt om eventuelle aflysninger.

BMF1 følger udviklingen. Hent også vores App til iPhone så du får push beskeder når der sker vigtige udviklinger i Formel 1! Søg efter "BMF1 App" i app store.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS folk sat i Karantæne i Melbourne FIA forhindrede en officiel protest mod Ferrari i »