HAAS folk sat i Karantæne i Melbourne

Årets første Formel 1 Grand Prix, er sat i skyggen af Covid-19 virussen, der nu er kommet endnu tættere på Formel 1, da der er to fra HAAS Formel 1 holdet og en enkelt fra McLaren, der er sat i karantæne.

Vintertest 1 i Barcelona. Kevin Magnussen . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/3 2020 klokken 08:03

Myndighederne er meget effektive og påpasselig, i jagten på at undgå spredningen af Covid-19 virussen, så meget som muligt.

3 medlemmer af Formel 1 staben, to fra HAAS og en fra McLaren, er efter de er konstateret med feber, blevet sat i karantæne, mens der bliver foretaget test om de skulle være ramt af den frygtede Covid-19 virus, skriver Reuters.

I første omgang, er det kun de tre omtalte personer, der er i isolation, mens der ikke er nogle udmelding om, hvad der vil ske, skulle det vise sig at de er smittet.

Udenfor paddock, er der etableret områder, som kan bruges til at fjerne eventuelt smittede publikum over i, så man mindst muligt udsætter andre for smitte.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault afslører endelig bemaling Usikkerheden vokser: Corona-infektion på hotel i A »