Grosjean i dialog med Mercedes

Selv om Romain Grosjean har bekræftet sin deltagelse i Nordamerikanske IndyCar, udtaler den nu tidligere F1-kører, at han er i dialog med Mercedes AMG om en test.

Grosjean 2020 . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 23/2 2021 klokken 11:02

Efter Romain Grosjeans horrible crash i Bahrains Grand Prix sidste år blev køreren tvunget til at trække sig før sæsonafslutningen som følge af sine alvorlige forbrændinger på hænderne. Dermed fik schweiz-franskmanden ikke sit afskedsløb for Haas F, hvor han har været med fra teamets start i 2015.

Grosjean, som debuterede i Formel 1 i 2009, bekræfter imidlertid nu, at han har været i telefonisk kontakt med Mercedes-teamchefen Toto Wolff, som har ringet til ham for at tilbyde en mulig afskedstest i en af teamets biler, inden karrieren fortsætter i Nordamerikanske IndyCar.

”Ja, ja det har han,” bekræfter Grosjean på sin personlige Twitch-konto, da han blev spurgt om rygtet.

Grosjean få minutter efter ulykken i Bahrain.Grosjean få minutter efter efter ulykken i Bahrain.
Copyright Haas F1


“Jeg har haft et telefonopkald med dem, og vi er ved at færdiggøre planen.”

"Jeg tror, det bliver mega,” lød det fra den tidligere Lotus og Haas-kører.

Grosjean fortsætter karrieren i hos Dale Coyne Racing i IndyCar, hvor han startede sine første testkørsler d. 22. februar på Barber Motorsports Park i Birmingham, Alabama.

På grund af den voldsomme påvirkning ulykken i Bahrain havde på kørerens familie, vil han dog ikke deltage i ovalbaneløbene på de to hurtige ‘super speedways’ Texas Motor Speedway og Indianapolis Motor Speedway.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Der bliver ingen RB17 Ferrari-straffen afsløret »