Ferrari vil forlænge med Leclerc

Charles Leclerc har kontrakt med Ferrari til og med 2024 sæsonen, men det forlyder at parterne allerede nu, er i tætte forhandlinger om en forlængelse af denne aftale, som skulle ende ud i en væsentlig lønforhøjelse til monegaskeren.

Aserbajdsjans Grand Prix 2022 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/12 2023 klokken 12:12

Ferrari har gennem nogen sæsoner, efterhånden, satset nærmest alt på deres kører fra Monaco, Charles Leclerc, mens pladsen ved siden af, mest af alt har været tænkt som support, selvom det kun var gode resultater i de sidste løb, sammen med uheld fra Carlos Sainz Jr. der sendte Leclerc foran spanieren.

Så mens Sainz, med en anelse utilfredshed, kan stå ved siden af Leclerc, og igen se hvordan Ferrari gør alt hvad de kan, for at gøre ham glad, er der altså gang i forhandlinger om en kontraktforlængelse.

Ifølge kilder tæt på holdet, skulle den nye kontrakt, give Leclerc samme slutløn, i kontraktperioden, som den 3 dobbelte verdensmester Max Verstappen får, hvilket kan virke lidt overdrevent, taget i betragtning at Leclerc kun er noteret for 5 sejre.

Den nye kontrakt skulle løbe i 5 år, for på den måde, at holde ham på holdet, i det der nok bliver, hele hans karriere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams fortsætter med Sargeant i 2024 Sainz utilfreds med Ferrari »