Williams fortsætter med Sargeant i 2024

For de fleste kommer det sikkert som en overraskelse, men ikke desto mindre beholdt Logan Sargeant sit temmelig usikre sæde hos Williams.

Saudi Arabiens Grand Prix 2023 . Copyright Williams F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 1/12 2023 klokken 21:12

Det er, mildt sagt, gået op og ned for Logan Sargeant i dennes rookie-år hos Williams, hvor han sikrede sig et enkelt point inkl. diverse skuffelser undervejs.

Ikke desto mindre er det nu en kendsgerning, at amerikaneren har gjort det tilstrækkeligt overbevisende til at det hæderkronede team fra Grove, England, valgte at beholde køreren.

"Jeg er begejstret for at fortsætte med Williams Racing i 2024-sæsonen," lyder det i dag fra en glad Logan Sargeant.

"Det har været en utrolig rejse med teamet indtil videre, og jeg er taknemmelig for muligheden for at fortsætte med at udvikle mig som kører i en så talentfuld og dedikeret gruppe."

Englands Grand Prix 2023. Logan SargeantEnglands Grand Prix 2023. Logan Sargeant
Copyright Williams F1


"Vi har spændende planer for fremtiden, og jeg kan ikke vente med at bidrage til holdets succes i det kommende år."

Selv om Sargeant havde nogle store nedture i den netop afsluttede sæson gjorde Williams det klart, at man var villig til at give ham tid til at bevise sit værd. Teamet udtaler, at den 22-årige kører viste de nødvendige positive forandringer, som gør det muligt at bygge videre på talentet.

I en officiel udtalelse fra Williams hedder det, at Sargeant "demonstrerede den grundlæggende hurtighed, der kræves for at præstere på det højeste niveau, og byggede på dette grundlag løb for løb, hvilket styrkede hans plads i Williams Racing line-up."

Formel 1-griddens sidste sæde er hermed besat - et sæde, som mange danske motorsportsfans ellers havde reserveret til Frederik Vesti, der sluttede på andenpladsen i årets Formel 2-mesterskab.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvad skal der ske med sprintformatet? Ferrari vil forlænge med Leclerc »