F1 lancerer nyt magasin - Magnussen får fast klumme

Formel 1 har i dag annonceret, at de har lanceret et helt nyt magasin, som skal bringe fansene endnu tættere på sporten.

Officielt Formel 1-Magasin . Copyright formula 1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 4/3 2020 klokken 17:03

Ja, du læste rigtigt. Formel 1 har i dag lanceret deres helt eget officielle Formel 1-Magasin, skriver F1 i en pressemeddelse.

Formålet med magasinet er, at tage de millioner af passionerede fans helt tæt på denne fantastiske sport, med eksklusive interviews, analyser og fantastiske billeder.

Magasinet vil udkomme en gang om måneden, og det vil være fansenes guide til, hvad der rykker sig i Formel 1-verdenen. Samtidig vil de gå i dybden før og efter hvert enkelt løb, så du kan få alle detaljerne med.

Endnu vildere er det, at Kevin Magnussen (som den eneste kører) har fået sin helt egen klumme, som vil udkomme i hvert eneste magasin. Dermed kan du komme helt tæt på danskerens egne tanker og oplevelser indenfor Formel 1-verdenen.

Noget af det du kan opleve i første version af magasinet, er en gennemgang af samtlige baner, kørere og teams. Derudover får du et eksklusivt interview med F1’s motorsportschef, Ross Brawn, og en Q&A med tekniske F1-spørgsmål til F1’s tekniske-chef, Pat Symonds.

Derudover bliver der analyseret nærmere på forholdet mellem Sebastian Vettel og Charles Leclerc, og Robert Kubica taler ud om, hvorfor han har valgt at blive i F1.

“Vi kan ikke vente til den nye sæson starter, og den første version af det nye officielle Formel 1-Magasin vil være den perfekte guide til endnu et strålende år med racerløb” siger redaktør for det Officielle Formel 1-Magasin, James Roberts.

Magasinet kan bestilles online, hvorefter det bliver leveret direkte til din postkasse.
Du kan bestille F1-Magasinet her.

Prisen ligger på £7.68 (inkl. levering til Danmark) for et enkelt eksemplar.
Du kan også købe et årligt abonnement til £82.60 (inkl. levering til Danmark).

Det officielle Formel 1-Magasin.Det officielle Formel 1-Magasin.
Copyright formula 1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BREAKING: 7 teams i fælles front mod FIA og Ferrar Dagens kører: Antonio Giovinazzi »