Dårligt nyt fra Bottas

2019 har været et hårdt år for Valtteri Bottas, og sæsonens løb tegner heller ikke til at blive særlig nemt - hverken på det tekniske plan eller det personlige plan.

Valtteri Bottas . Copyright BMF1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 28/11 2019 klokken 13:11

Bottas skifter hele motorindmaden i sin Mercedes og starter derfor bagest, når sæsonens sidste løb køres i Abu Dhabi denne weekend.

Efter motorskaden under Brasiliens grandprix blev den såkaldte powerunit fløjet til motorfabrikken i Brixworth for at se, om den stod til at redde. Men det gjorde den desværre ikke.

Noget andet, der ikke står til at redde, er Bottas ægteskab med den finske svømmer Emilia. Bottas meddelte i dag på Instagram, at han og konen går fra hinanden efter blot 3 års ægteskab.

Hvis man nærlæser Bottas forklaring om bruddet, taler Bottas om ”udfordringer i karrieren”, som har været en medvirkende faktor til det forliste ægteskab.

Bottas var under hårdt pres i sommers for at beholde sit sæde hos Mercedes, der også kunne være gået til Ocon, men det endte som bekendt med en kontraktforlængelse på 1 år til finnen.

Formel 1 er en hård sport.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams bekræfter Latifi Vettels 3. levering »