Williams bekræfter Latifi

Nicholas Latifi har længe sagt, at han ikke ville kører i Formel 2 en sæson mere. Nu er det så officielt bekræftet, at han vil være at finde i den ene Williams Formel 1 racer, i den kommende sæson.

Latifi . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/11 2019 klokken 10:11

I 2020 vil der komme endnu en rigmandssøn til Formel 1. Denne gang er det Nicholas Latifi, hvis far ejer en del af McLaren, der dog ikke kunne finde plads til den unge mand.

Nicholas Latifi er helt klart en meget talentfuld ung kører. Han ligger til at slutte som nummer to i Formel 2 mesterskabet, som han har været en del af i 4 sæsoner.

Latifi har tidligere været tilknyttet Force India, nu Racing Point, samt Renault, men har altså ikke formået at omsætte dette til et Formel 1 sæde.

Inden 2019 sæsonen, skiftede han så over til Williams, som test og reservekører.

Hen over sæsonen, har han været ude i 6 FP1 træninger, hvilket har hjulpet ham til en god forståelse af den vanskelige FW42.

"Jeg er meget spændt over, at jeg kommer op som Grand Prix kører i 2020," udtaler Latifi i pressemeddelelsen.

"Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med holdet i år, hvor jeg har været med til at udvikle på bilen. De er yderst professionelle"

"Jeg ser meget frem til den kommende rejse med holdet," sluttede Latifi.

LatifiLatifi
Copyright Williams F1OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen ønsker dækkrigen tilbage Dårligt nyt fra Bottas »