BREAKING NEWS: Formel 1-chefen træder tilbage

Det forlyder, fra altid velinformeret BBC, at Formel 1s topchef Chase Carey vil træde tilbage efter denne sæson. Ny mand i spidsen, er en velkendt tidligere Ferrari chef.

Chase Carey under Australiens Grand Prix 2017 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2020 klokken 08:09

Ifølge BBC vil det meget snart blive annonceret at den øverste Formel 1 chef, Chase Carey, vil træde tilbage efter denne sæson.

Chase Carey, der kom til Formel 1 sammen med Liberty Media, har over det seneste år, mistet de fleste af de ledere der kom med ham fra USA, men om det hele tiden har været deres strategi, at overlade ledelsen til andre, når de havde fået sat gang i marketingsmaskinen, er der ingen meldinger om.

BBC skriver, at Carey vil forblive en del af ledelsen, men at man endnu ikke har besluttet hvilken rolle han vil få.

Afløseren vil blive den tidligere Ferrari chef, Stefano Domenicali, der har lige nu er chef for Lamborghinis motorsportsdivision, bakket op af, at det er bekræftet at han har opsagt denne stilling.

Billeder fra Malaysia 2012
<br />
Billeder fra Malaysia 2012

Copyright Ferrari Media


Når Formel 1s nye kommercielle direktør, nu bliver en tidligere Ferrari mand, samtidig med at FIA's øverste direktør, Jean Todt, også er en tidligere Ferrari chef, kan det give bekymringer hos de andre hold, men det er der dog ikke noget der tyder på endnu.

Alle holdene skulle være informeret om skiftet, selvom Liberty Media ikke ønsker at kommentere på rygtet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin skal spare på benzinen i Rusland AlphaTauri jagter Red Bull »