AlphaTauri jagter Red Bull

AlphaTauri har allerede haft en forrygende Formel 1-sæson, men nu udtaler Pierre Gasly, at teamet har overraskende ambitioner for fremtiden.

Pierre Gasly passerer mållinjen som overraskende vinder af Italiens GP 2020. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 23/9 2020 klokken 10:09

De færreste havde nok troet, at de skulle se en AlphaTauri-racer øverst på podiet i F1 (igen), men lykken skete for Pierre Gasly i Italien. Det skabte store overskrifter for franskmanden, som pludselig blev linket tilbage til Red Bull.

Det viste sig ikke at være tilfældet ifølge teamchefen, Christian Horner. Men det manglende skifte er ikke ens betydende med, at det er negativt for Gasly. Selv er han positiv over nyheden om at blive hos det italienske-team, da han mener, at teamet har store ambitioner fremadrettet, ifølge Motorsport.com.

Det tidligere hold ‘Toro Rosso’ havde status som junior-team til Red Bull, hvor det kunne afprøve unge talenter i F1 og finde fremtidens store stjerner. Med navneskiftet til AlphaTauri (Red Bulls tøjmærke), skete der også et skift i teamets ambitioner.

Gasly vinderGasly vinder
Copyright Red Bull


Gasly mener, at teamet er gået fra juniorhold til at ville være en selvstændig spiller i mesterskabet, og at målsætningen er at komme op på niveau med Red Bull. Derfor er der heller ikke nogle problemer for Gasly ved at fortsætte karrieren hos netop AlphaTauri.

Som BMF1 tidligere har skrevet, skal AlphaTauri og Red Bull benytte den samme vindtunnel i fremtiden, hvilket burde give AlphaTauri bedre chancer i mesterskabet.

Gasly erkender dog at skiftet ikke bare sker hen over natten, men at det bliver et længere projekt for teamet at komme med op i den ende af feltet.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BREAKING NEWS: Formel 1-chefen træder tilbage Teamchefer støtter ny løbskalender »