4 kørere kan sikre Kubica comeback

Robert Kubica fik et enkelt år hos Williams, inden han igen røg ud af Formel 1. Men i en meget speciel 2020 sæson, er der en mulighed for at han kan få comeback. Skulle en af 4 kørere få konstateret Corona.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/6 2020 klokken 11:06

Robert Kubica er 1. reservekører for Alfa Romeo, hvilket betyder, at han skal være klar til at rykke ud til et Formel 1 løb, skulle en af holdets to faste kørere, Kimi Räikkönen og Antonio Giovinazzi, blive skadet eller syge.

Men da Antonio Giovinazzi er reservekører hos Ferrari, vil Kubica også rykke ind på Alfa Romeo holdet, skulle Sebastian Vettel eller Charles Leclerc blive syge eller skadet.

"Vi vil sikre alt vores personale, så meget som muligt under løbsweekenderne," kom det fra Ferraris Sports direktør Laurent Mekies.

"De to garager, med henholdsvis Leclerc og Vettel, vil blive isoleret helt fra hinanden, så vi ikke kan komme til at smitte hinanden."

Skulle der være en der blev syg, vil vedkommende blive testet med det samme, samtidig med at vedkommende vil blive isoleret indtil vi får konstateret om det er Corona eller ej."

"Skulle Sebastian Vettel eller Charles Leclerc blive smittet, vil det være Antonio Giovinazzi, der vil overtage sædet. I det tilfælde vil Robert Kubica blive indkaldt som reserve til Alfa Romeo holdet," kom det yderligere fra ham.

Kubica, der i dag kører i DTM serien, melder sig klar til opgaven.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sommerens storskærms arrangementer Formel 1-eksperten: Sæsonstart v.2 »