Steiner håber på at Grosjean er klar til weekendens GP

Som de fleste nok har opdaget, var Romain Grosjean udsat for et vandvittigt uheld under Bahrains Grand Prix, søndag, i HAAS raceren. Til trods for dette, håber Gunther Steiner at han vil kører i den kommende weekend.

Grosjean . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/11 2020 klokken 08:11

Den vildeste ulykke i mange år, der let havde kunne kostet franske Romain Grosjean livet, er hurtigt blevet afløst af spørgsmålet om, hvem der skal sidde i den anden HAAS racer i den kommende weekend, hvor der skal køres løb igen.

Rygter kom hurtigt frem om, at det skulle være Mick Schumacher der kom over i bilen, men da Schumacher kæmper hårdt for at sikre sig Formel 2 titlen, ser det ikke ud til at være en mulighed.

Da HAAS holdchef, Gunther Steiner, blev spurgt ind til det tunge spørgsmål, var han dog meget klar på, at han håbede at Romain Grosjean selv ville være klar.

"Jeg har endnu ikke talt med ham om det, men jeg mener at det må være op til ham, hvis lægerne siger ok til det, om han vil kører eller ej," kom det fra Steiner, der var tydeligt rystet over oplevelsen.

"Jeg skal besøge ham på hospitalet mandag, og her vil jeg finde ud af hvordan hen egentlig har det," tilføjede han.

Steiner understregede flere gange, at det er Grosjeans beslutning, men at han kunne se at franskmanden var rimeligt ok, nu hvor han allerede var begyndt at komme med jokes omkring uheldet.

Grosjean efter uheldetGrosjean efter uheldet
Copyright Haas F1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP: Løbet LIVE Verstappen ikke imponeret over Albon »