Spaniens GP: Løbs resumé

Lewis Hamilton var i en klasse for sig selv, under dagens løb i Spanien, da han tog det meste af feltet med en omgang. Sebastian Vettel blev dagens kører, efter en hård kamp med hold og bil.

Spaniens Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/8 2020 klokken 17:08

Mercedes og Lewis Hamilton, er bare i en klasse for sig selv, som det ser ud nu.

Den tætte kamp om førstepladsen, der var forventet mellem Hamilton og Verstappen, kom aldrig, men Verstappen i Red Bulls eneste hurtige racer, eller det var sådan det så ud, formåede at holde Valteri Bottas bag sig, til trods for, at Bottas kørte rigtigt hurtigt, sidst i løbet, hvor han også satte ny banerekord.

Racing Point viste sig igen, som det trediehurtigste hold på gridden, med tilbagevendte Sergio Perez som den hurtigste, dog med en 5 sekunders straf, der sendte ham bag lance Stroll i den anden Racin Point racer.

Hos Ferrari, var det for en sjælden gang skyld, Charles Leclerc, der måtte se Ferraris upålidelige bil vise sit sande jeg, mens Sebastian Vettel måtte overtage strategien fra holdet og fortælle dem, at han ikke skulle i pit igen, hvilket sikrede ham en fornuftig placering som nummer 7.

Vettel blev også udnævnt til dagens kører, hvilket er meget længe siden at han har oplevet det.

Hos HAAS var der endnu en hård dag på kontoret, men med positive takter fra Kevin Magnussen, mens Grosjean igen, viste sin bissede side, hvilket i første omgang blev meldt som en straf til Magnussen, som dog senere er blevet rettet.

Renault havde tabt deres fart og kæmpede nede mod HAAS, Alfa Romeo og McLaren, der ligeledes har tabt pusten i det varme vejr.



OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Løbet LIVE Spaniens GP: Dagen Derpå »