Sainz reagerer på Ferrari-afsked

Carlos Sainz siger, at han vil give alt, hvad han har for Ferrari i 2024, dog indrømmer spanieren, at det ikke er den bedste måde at starte en ny sæson på.

Carlos Sainz . Copyright Ferrari Media

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 9/2 2024 klokken 10:02

Det er nok ikke værd at gentage, men i 2025 kører Hamilton for Ferrari. Og det bliver altså på bekostning af Sainz, som kører sin sidste sæson for italienerne.

Sainz erkender, at det ikke er den måde, som han havde ønsket at starte sæsonen på, men han fastslår, at det ikke kommer til at påvirke hans kørsel i 2024.

“Det er bestemt ikke den bedste følelse at starte sæsonen med. Men i det øjeblik, jeg tager hjelmen på i Bahrain, og kører ud på banen, vil det kun dreje sig for mig om at køre så hurtigt som muligt og sigte efter at vinde verdensmesterskabet,” siger Ferrari-køreren ifølge motorsport.com.

Den dobbelte grand prix-vinder vælger at holde hovedet højt, da spanieren var klar over, at der var en risiko for, at 2024-sæsonen ville blive hans sidste sæson for Ferrari.

"Jeg har det fint, bare rolig. Jeg er ikke skuffet. Jeg har oplevet Ferrari indefra, og jeg vidste allerede flere ting, og jeg forberedte mig sammen med teamet på fremtidige ændringer.”

Afslappet Sainz inden 2025

Men selvom Sainz ikke kan vide sig sikker på et sæde i 2025, så forholder spanieren sig rolig med hensyn til sine muligheder i 2025.

"Jeg er klar over, hvor meget jeg er værd som kører. Af den grund er jeg meget rolig, når jeg ser på fremtiden. Der vil helt sikkert komme til at ske nogle gode ting for mig, men lige nu er mit mål at yde mit bedste for Ferrari,” sagde den nuværende Ferrari-kører.

Spanieren har tidligere været rygtet til Sauber, som bliver til Audi i 2026. Hos Audi kan Sainz blive genforenet med Andreas Seidl og James Key, som også var ledende figurer hos McLaren, da spanieren tørnede ud for dem.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« James Vowles maner Albon-rygter i jorden Mercedes forfremmer Frederik Vesti »