Revne i den polerede overflade

Ferrari og især Charles Leclerc, har vist sig utroligt stærke i år, men det stærkt øgede pres fra Red Bull kan sætte en hurtig stopper for holdets mesterskabsdrømme, hvis ikke Leclerc formår at holde snuden i sporet.

Frankrigs Grand Prix 2021 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2022 klokken 09:04

Under weekendens Formel 1 løb på Imola i Italien, var der kun en decideret kørerfejl, og det var kun held der betød at det ikke kostede mere end det gjorde.

Charles Leclerc satte alt ind, på at sikre sig andenpladsen i løbet, som Max Verstappen havde helt under kontrol, hvilket man kun kan have respekt for.

Men satset var ikke bare et sats, men et oversats, hvor Leclerc totalt fejlede i indgangen til svinget, hvilket var tæt på at sende ham helt ud af løbet.

Det var tydeligt, at Leclerc ville gøre alt for at vise de mange lokale fans, at Ferrari er tilbage som et tophold og at han er manden der vinder verdensmesterskabet tilbage til det italienske hold.

Men presset virkede til at blive for stort og kan være den første revne, i Charles Leclerc's ellers højpolerede facade.

Samtidig var Max Verstappen klar til at smide salt i såret, med en 100 % fejlfri weekend.

Når der skal køreres løb i Miami, om små to uger, vil det være meget afgørende for Leclerc og hans tro på at blive verdensmester i 2022, at han laver en top-præsentation igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1’s Power Rating: Emilia Romagnas GP Formel 1-eksperten: Mercedes nedturen vil fortsæt »