Østrigs GP: Vejrudsigten

Efter en weekend i England, med det som de fleste kender som typisk engelsk vejr, rykker Formel 1 feltet i den kommende weekend til Østrig, for at afvikle det næste løb på Red Bull Ring i Eifel-bjergene.

Steiermarks Grand Prix 2021 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/7 2022 klokken 08:07

Formel 1 holdene blev udfordret på deres set-up i England, med regn og tørvejr, blandet godt sammen.

Den erfaring, kan ikke udelukkes, at blive nyttig i den kommende weekend også, selvom det lige nu ser ud til at holde tørt på Red Bull Ring.

Fredag Når Formel 1 bilerne for første gang i den kommende weekend, kommer på banen til en fredagskvalifikation, står det til at blive en grå affære med blot omkring 18 grader i luften. Vinden skulle dog ikke blive et problem.

Lørdag Når den 2. træning, forud for sprintløbet afvikles, skulle det blive med nogen sol, men når sprintløbet skydes i gang, ser det ud til t blive under endnu en gang grå skyer, der dog ikke skulle afgive vand. Temperaturen vil være omkring 19 grader.

Søndag Selve Formel 1 Grand Prixet står til at få den bedste oplevelse, med op til 22 grader og nogen sol. Meget lille chance for regn og svag vind.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Vejrudsigten Frankrigs GP: Vejrudsigten »