McLaren forventer mere af Ricciardo

Når Formel 1 feltet i den kommende weekend, indtager Red Bull Ring for anden weekend i træk, har McLaren store forventninger til at Daniel Ricciardo gør det markant bedre end i sidste weekend, hvor han ikke fik point.

Vintertest 1 - McLaren . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/7 2021 klokken 08:07

Det er muligt, at en stor del af skylden for at Daniel Ricciardo ikke formåede at tage point med hjem fra Steirmarks Grand Prix i sidste weekend, på Red Bull Ring, var det udfald han oplevede fra hans Power Unit, relativt tidligt i løbet, hvor han ellers havde kæmpet sig godt ind i pointene.

Men ikke desto mindre, så melder holdchef Andreas Seidl ud, at det er vigtigt at begge biler score point, hvis de skal gøre sig håb om at sikre sig den 3. plads i konstruktørmesterskabet, som de målrettet går efter.

"Ricciardo havde en svær weekend, men vi er stadig optimistiske omkring hans evner i bilen og hvad vi kan forvente af ham," kom det fra Seidl under et interview med Auto Motor und Sport som optakt til weekendens løb i Østrig.

"Der er ingen tvivl om, at Daniel også selv er meget skuffet efter at han er kommet meget bedre med over de seneste par løb."

"Heldigvis er det kommende Grand Prix på samme bane, hvilket giver os mange gode data og et håb om at komme noget længere frem," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Norris: Jeg kunne give Max kamp til stregen Mercedes sadler om »