Liam Lawson giver hovedbrud hos Red Bull

Med en fremragende præstation scorede Liam Lawson point i sit bare tredje løb for AlphaTauri, og han får også chancen i Japan. Newzealænderen har nu givet folkene hos Red Bull noget at tænke over

Belgiens Grand Prix 2022 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 18/9 2023 klokken 16:09

Liam Lawson har, med sine flotte præstationer, virkelig givet topfolkene hos Red Bull noget at tænke over, siden han overtog Daniel Ricciardos sæde til Hollands Grand Prix.

I sit tredje løb for AlphaTauri kørte Liam Lawson sig ind i top ti under kvalifikationen, mens han under løbet sluttede på en imponerende niendeplads. Newzealænderen skulle altså bare bruge tre løb, for han sikrede sig sit første point i Formel 1.

Daniel Ricciardo er stadig ikke klar til at komme tilbage, efter han brækkede sin hånd. Derfor kører Liam Lawson også for AlphaTauri, når der i den kommende weekend skal køres i Japan. Han får derfor endnu en mulighed for at vise sig frem.

Med de flotte resultater sætter Liam Lawson folkene hos Red Bull i et svært dilemma, når det kommer til kører line-up i 2024. AlphaTauris direktør, Peter Bayer, fortæller til Sky Deutschland, at situationen omkring kørerne til næste sæson kan være løst indenfor få dage.

Tidligere har journalisten Chris Medland spekuleret i, om Yuki Tsunoda potentielt kunne blive reservekører for Red Bull, for at give plads til både Liam Lawson og Daniel Ricciardo hos AlphaTauri.

Det ville være noget af et slag for Yuki Tsunoda, hvis han ikke er at finde på gridden til næste sæson. Det gælder ikke kun for Tsunoda selv, men også for Red Bull der har brugt mange kræfter og ressourcer på den unge japaner.

Peter Bayer understreger dog, at det i sidste ende er op til Red Bull, og ikke ham, at beslutte hvad der skal ske med Liam Lawson fremadrettet.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores Grand Prix; løbsresumé: Sainz vinder un BMF1.dk's Power Rating: Singapores GP »