Kevin Magnussen bliver en del af Viaplay

Foruden sin karriere som sportsvognskører træder den tidligere Formel 1-kører, Kevin Magnussen, nu også ind en ekspertrolle i forbindelse med Viaplays dækning af Formel 1.

Kevin Magnussen bliver ekspertkommentator hos Viaplay F1 . Copyright NENT Group

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 6/7 2021 klokken 17:07

Helt fra start har det været Viaplay og TV3's faste målsætning, at samtlige Formel 1-løb skal understøttes med indsigt og analyser fra tidligere formel-kørere. Således har seerne draget nytte af eksperter som John Nielsen under løbene og Nicolas Kiesa i studiet.

Nu kan Kevin Magnussen, der (i hvertfald indtil videre) sluttede sin Formel 1-karriere ved at forlade Haas F1, nu føje stillingsbeskrivelsen "Ekspert" til sit CV efter sine seks år i motorsportens ypperste klasse.

Magnussen kommer til at supplere Viaplays Formel 1-dækning med sin unikke indsigt og store erfaring fra sin mangeårige karriere i Formel 1. Magnussen fortsætter dog sin karriere som racerkører sideløbende med sin ekspertrolle på Viaplay, og han er første gang med i studiet den 18. juli fra Englands Grand Prix på Silverstone.

Kevin Magnussen melder sig klar som F1-ekspert på ViaplayKevin Magnussen melder sig klar som F1-ekspert på Viaplay
Copyright Haas F1


”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af TV3 Sports dygtige Formel 1-redaktion, hvor jeg med min baggrund vil forsøge at give seerne en oplevelse af at komme helt tæt på tankerne hos teams og kørere," lyder det fra Magnussen.

"Jeg har selv kørt på de fleste af banerne og ser f.eks. frem til at kunne fortælle om de små, afgørende detaljer, som kørerne fokuserer på. Og så bliver det en sjov og underholdende udfordring at skulle formidle min egen passion på en måde, så seerne får mest muligt ud af det,” siger den 28-årige sportsvogns- (og næsten IndyCar-kører) om sin nye rolle på Viaplay.

Kevin Magnussen kommer til at tage plads ved siden af Nicolas Kiesa i Viaplays F1-studie, alt sammen under kyndig ledelse af den altid veloplagte studievært Peter Palshøj. Med Max Verstappen som øjeblikkets dominerende kører foran Lewis Hamilton, tæt fulgt af Lando Norris, bliver der rigeligt at tage fat på for eksperterne i denne sæson.

Hele Formel 1-sæsonen sendes på TV3 Sports kanaler og på Viaplay. Foruden Formel 1 sender Viaplay og TV3 sports kanaler også Formel 2, Formel 3, IndyCar, MotoGP, IMSA og Nascar m.m.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1's Power Rating: Østrigs GP Bliver Ocon ødelagt af Alonso? »