Horner: Mercedes viser tegn på selvtilfredshed

Red Bulls holdchef, Christian Horner vurderer, at Mercedes har vist tegn på selvtilfredshed ovenpå seneste løb i Rusland.

Red Bull . Copyright Red Bull

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 29/9 2020 klokken 16:09

Mercedes har vundet alt hvad, der kunne vindes siden 2014, og på baggrund af det mener Horner, at det er svært for Mercedes ikke at være selvtilfredse.

Mercedes har begået fejl i to ud af de seneste tre løb. på Monza kørte Hamilton ind i pitten, selvom pitindkørslen var lukket, og i Rusland gik det galt igen, hvor Hamilton lavede prøvestarter på to steder af pitten, hvor det ikke var tilladt.

Og særligt på grund af Mercedes’ seneste fejl, vil Horner derfor gerne udnytte deres svagheder.

“Det er derfor, at vi er desperate efter at have en bil som kan udfordre deres bil, fordi jeg tror rent operationelt, at vi har et rigtig godt hold, lyder det fra Horner ifølge motorsport.com

“Vi kan kun fokusere på os selv. Mercedes har haft nogle problemer, og når man konstant er i fronten af feltet, er det nogengange nemmere at udfordre dem.”

“Nogengange kan der komme en vis form for selvtilfredshed, når man har haft sådan en lang periode, hvor man har domineret sporten.”

Teambossen blev også spurgt ind til, hvorvidt han tror det er muligt at udfordre Mercedes i de næste par år, hvortil han svarede:

“Jeg tror i 2022, at vi har en stor mulighed. Hvis vi kigger på 2021, er der mange af de samme dele, som også bliver brugt i år.”

“Men det betyder ikke, at vi ikke kan finde mere potentiale frem i bilen, og udvikle bilen effektivt. Jeg tror, at vi kan lukke hullet til Mercedes,” lød det fra den nu mangeårige teamchef for Red Bull

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mick Schumacher klar til Formel 1-debut i Tyskland Callum Ilott debuterer for Haas F1 »