HAAS falder fra hinanden

Det er ikke kun kørernes uheld på banen, der får HAAS Formel 1 holdet til at falde fra hinanden. Det forlyder at de ansatte på holdet er så utilfredse med udviklingen, at de siger op på stribe.

Aserbajdsjans Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/11 2021 klokken 13:11

Som om at det ikke har været svært nok for Gunther Steiner, at holde motivationen oppe på det stærkt russisk prægede amerikanske HAAS hold, ser det nu ud til at alle mekanikere, der virkelig kan noget, forlader holdet.

Ledelsen af holdet, der officielt fortsat er under Gunther Steiner, bliver påvirket kraftigt af Nikita Mazepins far, der som bekendt er storsponsor for holdet, hvilket ultimativt gav junior sædet i Formel 1.

Mens Mazepin flere gange har været ude i medierne for at fortælle, at holdet ikke giver ham lige så godt materiel som det Schumacher i den anden HAAS har, er teknikkerne begyndt at sive bort fra bundholdet.

Mazepin er utvivlsomt den ringeste kører i Formel 1 feltet, hvilket langt fra kan tilskrives bilen. Men det vil de ikke anerkende, da pengene har enorm betydning fro holdet, der ikke ellers ville eksisterer.

Med afgangen af de mekanikere der kan noget, bliver det hele bare endnu værre for bundholdet, der dog kan glæde sig over, at sæsonen snart er overstået.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP. Løbsresumé Hamilton sejrer BMF1’s Power Rating: Sao Paulos GP »