Gnaven Hamilton

I forbindelse med præsentationen af Mercedes W12 raceren, oplevede Sky kommentator Martin Brundle, at Hamilton virkede noget gnaven når der blev talt ind til hans 1. årige kontrakt med Mercedes.

Portugals Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/3 2021 klokken 10:03

Kontraktforhandlingerne mellem Mercedes og Lewis Hamilton, trak voldsomt ud og endte med en blot et årig kontrakt, hvilket mere end noget andet, kom bag på de fleste.

Hamilton, der i 2020 sikrede sig sit 7. verdensmesterskab og derved tangerede legenden Michael Schumacher, viste sig fra sin bedste og mest uovervindelige side i 2020, hvilket alle formodede at han ville tage med sig ind i 2021.

Men under præsentationen af årets Mercedes Formel 1 bil, hvor Sky-sport var blandt de få der var fysisk tilstede, virkede Hamilton gnaven og umotiveret på den tidligere Formel 1 kører og nuværende Formel 1 ekspert hos Sky, Martin Brundle.

"Under nogle af de filminterviews vi lavede, som vi vil bruge hen over sæsonen, var han som udgangspunkt venlig og imødekommende, som altid, men når kameraet ikke rullede, virkede han noget gnaven og demotiverede," fortæller Brundle.

"Det er også værd at bemærke, at det ikke blot var meget sent at de, Mercedes og Hamilton red., blev enige men at han også har mistet sin højre hånd Marc Hynes, op til sæsonen."

Yderligere virkede Hamilton langt fra sikker på, at Mercedes vil give ham den bedste bil på gridden i år.

"I Abu Dhabi var McLaren et kvart sekund langsommere end os, nu har de samme motor som vi har. Og hvad med Red Bull? Hvad kommer de med," kom det spørgende fra Hamilton til Brundle.

"Og vi må ikke afskrive Ferrari og hvor kommer Aston Martin til at være?"

I den kommende weekend vil vi se de første tegn på, om Hamilton har en grund til at være bekymret eller om det bare er et skuespil, når Formel 1 feltet rykker til Bahrain for at gennemføre deres vintertest.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS præsenterer fredag HAAS´russiske tøjdesign »