Formel 1 forlænger med Brasilien

Autódromo José Carlos Pace, bedre kendt som Interlagos, bliver på Formel 1-kalenderen indtil 2030. Formel 1 har netop forlænget den nuværende aftale med fem år.

Brasiliens Grand Prix 2022. Starten . Copyright Haas F1

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 3/11 2023 klokken 15:11

Kort tid før bilerne kører ud til første træning til Brasiliens Grand Prix, har Formel 1 annonceret, at Autódromo José Carlos Pace lægger asfalt til Formel 1 helt indtil 2030.

Banen har været en del af Formel 1 i over 50 år, og den er en favorit blandt både kørere og fans, hvor der i 2022 var 235.000 tilskuere på plads henover hele weekenden.

Starten af Sao Paulos GP 2021. Verstappen er væk og jagtes af Hamilton, Bottas og Leclerc.Starten af Sao Paulos GP 2021. Verstappen er væk og jagtes af Hamilton, Bottas og Leclerc.
Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images


Stefano Domenicali, der er direktør og præsident for Formel 1, er glad for, at Autódromo José Carlos Pace forbliver på kalenderen.

”Brasilien har en stor historie indenfor motorsport, og den her bane er en favorit blandt kørere og fans rundt omkring i verden. Den fremhæver alt, der er godt ved motorsport,” siger Stefano Domenicali

Borgmesteren i São Paulo har været med til at investere mange penge i banen, hvilket altså gør, at man nu forlænger aftalen. Desuden er det planen, at banen skal opgraderes fremadrettet, så banen kan arrangere flere events, blandt andet koncerter.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bearman i spil til Haas-sæde i 2025 Brasiliens GP: 1. frie træning »