Et hold vil have to nye kørere efter denne sæson

Mere end halvdelen af Formel 1 feltets køre, har endnu ikke en officiel kontrakt på plads efter denne sæson. Et hold forventes at melde ud, inden sommerferien, at de skifter begge kørere ud, og ingen af dem ser ud til at kunne blive i Formel 1.

Sauber i Saudi Arabien . Copyright Stake F1 Team Kick Sauber

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2024 klokken 10:04

Hos HAAS ser det ud til at Ferrari juniorkøreren Oliver Bearman vil få det ene sæde, mens man ønsker at holde fast i den anden, for at sikre kontinuitet på holdet.

Her er det så heldigt, at alt tyder på, at Hülkenberg med meget stor sandsynlighed er manden der forlader HAAS, til fordel for et sæde hos Sauber, der i 2026 bliver til Audi, men som Aidi allerede i 2025 vil have stor indflydelse på.

Det betyder så, at Kevin Magnussen, med stor sandsynlighed får endnu et år i Formel 1.

Hos Williams har Alexander Albon allerede sin kontrakt på plads for yderligere 2 år, mens alt tyder på at Logan Sergant ikke bliver forlænget.

Det andet sæde hos Williams, er der lige nu to navne der kæmper om. Begge er Mercedes Junior-kørere, og den ene er danske Frederic Vesti, der var utroligt tæt på at tage sædet op til denne sæson.

Den anden er den meget talentfulde og noget hybede Kimi Antonelli, der vil kunne springe Vesti over, som den unge 18 årige stjerne.

Det er dog Sauber der forventes at skifte begge deres kørere ud. Det ene sæde går til Hülkenberg, mens rygter om at Carlos Sainz Jr. vil sætte sig i det andet, ikke vil stoppe.

Selvom det kan virke som et stort skridt tilbage for Sainz, vil Audi kaste alle de ressourcer de må, ind i holdet fra 2026, hvilket kan betyde at det er et rigtigt godt sted at være til den tid.

En officiel udmelding omkring Sainz' fremtid, forventes først at komme efter sommerpausen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Newey på vej væk BREAKING: Hulken færdig hos Hass »