• Forside

Rosberg forlader Williams

Williams F1s medejer Patrick Head har udtalt, at han meget gerne så at Nico Rosberg blev hos dem, men at han også er klar over, at de ikke længere er i stand til at holde på den hurtige finsk/tyske kører, der ligner et varmt emne til at overtage Kovalainens sæde hos McLaren.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2009 klokken 11:08

For første gang, indrømmer Patrick Head nu åbent, at de næppe har den store chance for at beholde Nico Rosberg på holdet, efter denne sæson.

”Som det ser ud nu, så er der meget der tyder på, at Nico vil bruge en anden option end os,” kom det fra Head, der tilføjer, at de hellere end gerne, så at Nico blev hos dem.

Selvom Nakajima efterhånden ligner en seriøs Formel 1 kører, så er det Nico Rosberg, der er den eneste af de to der har scoret point til holdet i år, i alt 29,5 point, hvilket er det bedste Rosberg har opnået i karrieren.

Flere og flere peger på, at Nico Rosberg er på vej til McLaren Mercedes, som erstatning for Kovalainen, der har haft mere end svært ved at leve op til de store forventninger der var stillet til ham i forbindelse med skiftet fra Renault til McLaren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER