• Forside

Grosjean klar til Spa

Franske Romain Grosjean, der debuterede for Renault F1 i Valencia i sidste uge, ser frem til at kører på den legendariske bane Spa, i den kommende weekend. ”Jeg kander banen godt fra GP2 og glæder mig meget til at køre Formel 1 der.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2009 klokken 11:08

Grosjean, der var en ud af de to nye kører i Valencia, og klart den af de to der klarede sig bedst, selvom den anden nye mand, Luca Badoer, kørte i en bedre Ferrari, glæder sig til at prøve kræfter med den legendariske Formel 1 bane Spa, i netop en Formel 1 racer. En bane han kender godt fra sin tid i GP2 og som han som så mange andre, holder meget af at kører på.

”Spa er helt klart en af mine favoritter og en bane jeg kender rigtigt godt,” kom det fra Grosjean. ”Sidste år, vandt jeg GP2 opvisningsløbet her, hvilket jo er en god optakt for mig.”
”Spa er en af de klassiske baner i Formel 1, og helt klart en bane jeg glæder mig meget til at kører på!”

”Efter mit første Formel 1 løb, på en gadebane, glæder jeg mig meget til at komme ud og kører på en rigtig Formel 1 bane, drøne gennem Eau Rouge i en Formel 1 bil og mærke det store sug.”

”Mit første løb for Renault, var meget positivt,” kom det yderligere fra ham. ”Holdet var meget flinke til at hjælpe mig med bilen men jeg håber at jeg kommer endnu tættere på Fernando Alonsos tider på Spa.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.