Russell har en simpel løsning klar

Mercedes kæmper fortsat med at følge med de øvrige tophold, men holdets ene kører, George Russell, mener at han har en løsning, der vil kunne hjælpe holdet, rimelig hurtigt og meget nemt.

George Russell under Australiens GP 2023 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/4 2024 klokken 15:04

Mercedes er ikke at betragte som et tophold som situationen ser ud nu, hvilket er i stor modstrid med holdets selvforståelse.

Siden man skiftede fra Downforce til Ground Effect biler, har Mercedes haft store udfordringer med at knække koden til at komme hurtigst muligt rundt på en Formel 1 bane.

Men George Russell mener ikke, at det behøver være så svært, som Mercedes selv har gjort det til.

"Vi har behov for at få styr på hvordan vores bil står fast i svingene," kom det i et interview med Russell, efter det nyligt afviklede Grand Prix i Kina.

"Hvis vi giver bilen mere downforce, vil den netop stå bedre fast og så må vi håndterer konsekvenserne af dette bag efter," kom det uddybende fra briten.

"Som det er nu, arbejder vi på at gøre bilen hurtigere på langsiden, samtidig med at vi vil gøre den hurtigere i sving, hvilket åbenlyst ikke virker for os. Så lad os løse det ene problem, får vi ser på det andet," kom det ærligt fra Russell.

Han oplyser, at Mercedes kommer med en del nye opdateringer til deres bil, til det kommende løb i Miami, hvilket forhåbentligt vil hjælpe dem en del frem på gridden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Kinas GP Hülkenberg på vej til Sauber – Audi »