Ferrari præsenterer SF-24

Ferrari præsenterede deres 2024 racer forleden. en racer der er den første under Fredrick Vaseurs ledelse, men som ikke viser de helt store revolutionerende tiltag, mere evolution. Er det godt nok til at slå Red Bull i 2024.

Ferrari SF-24 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/2 2024 klokken 13:02

Når man ser på de første billeder, der er kommet frem af Ferraris nye VM håb, SF-24, er der overraskende få spændende detaljer der viser hvad de har tænkt sig, hvilket dog er langt fra det samme som, at der ikke er nogle.

De de har valgt at vise os, er en evolution af sidste års SF-23, der trods alt var eneste bil, der ud over den alt dominerende Red Bull RB19, formåede at vinde et løb, i hænderne af Carlso Sainz Jr., som i år, kører sin sidste sæson hos Ferrari.

Det der er blevet bemærket mest omkring den nye racer, er bemalingen og primært den lille gule stribe, der kører ned langs siden på bilen, en bemaling der referere til Ferraris helt tidelige Formel 1 biler og fabrikken i Maranello.

Ferrari SF-24 blev præsenteret den 13. februar 2024Ferrari SF-24 blev præsenteret den 13. februar 2024
Copyright Ferrari


Mest markante aerodynamiske tiltag, ses omkring den bagerste del af HALO, hvor der ses det der mest af alt kan betegnes som et Z, der skulle optimere luftstrømmen rundt om sikkerhedsanordningen og ned mod hækken.

Ferrari SF-24 - Ferraris 2024 racer som køres af Charles Leclerc og Carlos Sainz Jr.Ferrari SF-24 - Ferraris 2024 racer som køres af Charles Leclerc og Carlos Sainz Jr.
Copyright Ferrari


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner sagen er ved at løbe ud i sandet Red Bull præsenterer RB20 »