Sainz vil presse Leclerc hårdere

Ferrari-kører, Carlos Sainz Jr., har formået at presse Charles Leclerc hårdt gennem de seneste to sæsoner, men Sainz planlægger at øge det pres i 2024, hvilket skal hjælpe ham til at sikre sig endnu et år på det eftertragtede italienske hold.

Englands Grand Prix 2023 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/1 2024 klokken 10:01

Med Frederic Vasseur på plads som hold chef for Ferrari, kan det italienske storhold være på vej mod endnu stærkere resultater i 2024.

Carlos Sainz Jr., der alt andet lige, må betragtes som holdets andenkører, men som officielt ikke er udnævnt til det, vil vise Ferrari ledelsen, at han er manden de bør satse på, frem for Leclerc, der trods den store opbakning, ikke har formået at slå Sainz med ret meget.

Sainz går samtidig ind i 2024 sæsonen, med en kontrakt der står til at udløbe efter denne sæson, hvilket han vil arbejde hårdt på at få ændret, hvilket han bedst gør ved at vise, at han faktisk er bedre end Leclerc.

I 2023 var Sainz, den eneste der vandt et løb, som ikke sad i en Red Bull racer, hvilket han gjorde i Singapore, efter et virkelig klogt løb, hvilket viser, at han har det der skal ti for at vinde løb.

I modsætning til det vi har set hos Perez hos Red Bull, har Sainz en stor mental styrke, hvilket betyder, at han har det mentale overskud der skal til, for at komme ind under huden på Leclerc.

Og det er netop det Sainz melder ud, at han vil. Ind under huden på holdkammerarten, der tidligere har vist, at han har svært ved at håndterer presset.

Sainz erkender dog, at Leclerc kan noget helt specielt, når det kommer til kvalifikationen.

"Det han kan med en bil, over en enkelt omgang, er noget helt særligt," kom det erkende fra Sainz i et interview med spanske DAZN.

"Han er også stærk til at vinde positioner i et løb, hvis han har kvalificeret sig dårligt, hvilket også er en stor styrke."

"Alt i alt, ser jeg os som et stærkt makkerpar, der supplerer hinanden virkelig godt, men det betyder ikke, at jeg bare lader ham kører uden om mig," tilføjede Sainz.

"Når jeg skal bide fra mig, så gør jeg det, selvfølgelig med respekt for ham og holdet, men jeg håber at 2024 mere vil blive året hvor det er Leclerc der vil være efter mig," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marko øger presset på Perez Hele 14 kørere står uden kontragt efter 2024 sæson »