Vowles: Sargeant har klare mål, han skal ramme

Der går mange rygter om Logan Sargeant i øjeblikket efter flere dårlige løb. Alligevel vil Williams gerne beholde amerikaneren til næste sæson.

Logan Sargeant . Copyright Williams F1

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 29/9 2023 klokken 12:09

Logan Sargeant havde et svært løb i Japan, hvor han smadrede bilen i kvalifikationen og udgik af løbet om søndagen. Mange snakker om, at amerikaneren skal skiftes ud efter denne sæson, men Williams boss James Vowles vil ikke smide Logan Sargeant på porten med det samme.

”Logan har nogle meget klar mål om, hvad han skal ramme før slutningen af sæsonen. Vi ønsker at han får succes, og vi vil gerne have ham i bilen næste år,” fortæller James Vowles.

James Vowles forklarer videre, at der var flere positive ting at tage med fra Japans Grand Prix. Logan Sargeant kørte eksempelvis ikke med samme aerodynamiske pakke som Alexander Albon, men var stadig tæt på Albons tider.

”I løbet af FP3 kørte han en tid, der matchede Alex, og gående ind til kvalifikationen var han indenfor en tiendedel af Alex.”

James Vowvles mener, at også Williams har en del af ansvaret for, at Sargeant har haft en svær sæson. Derfor er man ifølge Vowles ikke i nærheden af at erstatte amerikaneren.

”Først når alle kommer til den konklusion, at vi er nået til vejs ende, vil vi tage en beslutning, men vi er slet ikke i nærheden af det sted endnu.”

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kvinde tester Aston Martin F1-racer Panikmøde hos Alpine »