Belgiens GP: Vejrudsigten

Man siger, at der ikke køreres et løb i Belgien, uden det regner en af dagene. I den kommende weekend tyder det på, at det ikke kun bliver en enkelt dag og lørdagen med sprintløbet, ser ud til at blive meget våd.

Daniel Ricciardo. Belgiens GP 2021 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/7 2023 klokken 18:07

Bjergene omkring den berømte bane i Belgien, tiltrækker regn i så stor stil, at det er meget få løb der er afviklet over de seneste år, der har været tørre.

I år ser det ikke ud at der bliver meget tør asfalt at kører på, over hele weekenden. Størst chance for en tør dag, eller bare et par tørre timer, er søndag, til hovedløbet. Mens sprintløbet, ifølge meteorologerne, nærmest helt sikkert bliver vådt.

Fredag Weekendens eneste dag med træning, ser ud til at blive kold og våd. Højeste temperature varsles til at ramme 20 grader, mens der er varsel om regn, hele dagen.

Lørdag Sprintløbsdagen bliver en anelse varmere end fredag, med 21 grader. Men regnen bliver langt mere dominerende, med varsel om at der vil falde 9,7 mm regn.

Søndag Dagen for weekendens Grand Prix, bliver også våd, men med en forventning om en opklaring inden løbet skydes i gang. Temperaturen falder til 19 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Vejrudsigten Hollands GP: Vejrudsigten »