Hollands GP: Vejrudsigten

Når Formel 1 feltet i den kommende weekend, indtager Hollandske Zandvoot for at afvikle det første Grand Prix efter sommerferien, ser det ud til at de ikke er i tvivl om, at sommeren er ovre. Byger og temperature der ikke kommer over 20 grader venter dem.

Hollands Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/8 2023 klokken 11:08

Den hollandske sommer har vist ikke været meget bedre end den danske, hvilket ser ud til at fortsætte, når Formel 1 feltet igen rammer asfalten i den kommende weekend.

Zandvoot banen, med de høje sving, er en speciel oplevelse og ikke mindst udfordrende, selv når banen er tør.

I år ser det så ud til at oplevelsen skal krydres lidt med regn, dog uden det skulle blive så slemt at himmel og jord står i et.

Fredag Ser ud til at blive den varmeste dag, uden det er prangende, med 20 grader. Det forventes at der vil komme byger om eftermiddagen. Vinden bliver svag til let.

Lørdag Temperaturen falder en anelse, til 19 grader, mens det ser ud til at blive tørvejr hele dagen. Fortsat let til svag vind.

Søndag Varsel om lette byger om formiddagen, ser ud til at give Formel 1 feltet en grøn bane, når løbet afvikles om eftermiddagen. 19 grader i luften og en let tiltagende vind.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Vejrudsigten Italiens GP: Vejrudsigten »