Emilia Romagnas Grand Prix i fare for aflysning

Vejret omkring Formel 1 banen, der efter planen er vært for den kommende weekends Formel Grand Prix, spiller med musklerne i sådan en grad, at løbet er i fare for at blive aflyst.

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/5 2023 klokken 19:05

Arrangørerne bag det kommende Formel 1 løb på Imola, afviser pure at løbet er i fare for aflysning, men det personale der allerede er ankommet til banen, er blevet bedt om at forlade den i dag, på grund af bekymringer om meget voldsom regn, der kan fører til jordskred.

Skulle det udvikle sig i den retning, kan det gå hen og medfører skader på banen, hvilket umuligt vil kunne nå at blive udbedret inden weekenden.

Hele området, har i den seneste uges tid, været voldsomt ramt af nedbør, hvilket også har fået den lokale Beredskabsstyrelse til at melde ud om fare for, at de nærliggende floder kan gå over deres bredder.

Samtidig har området været ramt af tørke, i hele foråret, hvilket betyder at jorden har svært ved at optage de store mængder vand.

Her på BMF1 følger vi udviklingen, med et håb om, at alt kommer til at gå efter planen og vi kommer til at se et Formel 1 løb, igen i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nye dækregler afprøves på Imola Breaking: Imola aflyser »