Red Bull stopper ikke udviklingen

I modsætning til Mercedes, lover Red Bull at de vil fortsætte med at udvikle på deres 2021 racer, for at gå benhårdt efter at vinde verdensmesterskaberne for konstruktører og kører.

Verstappen . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/6 2021 klokken 11:06

Hamilton var ude og brokke sig over, at deres bil mangler udvikling, hvis de skal have en chance for at kunne genvinde verdensmesterskaberne i år.

Nogenlunde samtidig, udtaler Dr. Helmut Marko fra Red Bull, at de ikke ønsker at lave samme fejl som BMW, ved at stoppe udviklingen af deres nuværende bil, for at fokusere på 2022 raceren.

"Tilbage i 2008 havde Robert Kubica en reel chance for at blive verdensmester sammen med BMW, men deres business plan sagde, at man relativt tidligt skulle skifte fokus mod næste års bil, hvorefter han tabte det hele!" Kom det fra Marko.

"Den fejl ønsker vi ikke at begå, hvorfor vi fortsætter med at koncentrere os om det indeværende år og så må vi løse det andet, når vi kommer der til," sluttede han.

Red Bull er i front og lader til at have en bil, der kan slå Mercedes på alle felter i år, så det er absolut dårlige nyheder for Mercedes, der ikke vil udvikle ret meget mere på den nuværende bil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton frustreret og sur Vibrationer og turbolens »