Albon får endnu mere tid

Red Bull har givet Alexander Albon endnu mere tid, til at finde sig til rette på holdet og bevise, at han også er den rette mand i 2021. Overraskende melding for mange.

Red Bull Filming day . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/11 2020 klokken 08:11

Om det er fordi Red Bull har fortrudt den hurtige fyring af Gasly, eller om de virkelig tror på at Alexander Albon er den rette mand for holdet, finder vi nok aldrig ud af, men Red Bull har meldt ud, at de ikke vil annoncere deres 2. kører, før efter det sidste løb i Abu Dhabi.

Red Bull's rådgiver, Dr. Helmut Marko, understreger efter endnu et ringe resultat på Imola, at Albon stadig har muligheden for at bevise at han hører til hos Red Bull.

"Selv efter Imola, vil vi ikke tage en beslutning," kom det fra ham efter løbet i Italien.

"Vi vil give ham lidt mere tid."

"Faktisk har hen til og med løbet i Abu Dhabi til at bevise sit værd. Først herefter vil vi tage en beslutning om, hvilken vej vi skal gå."

"Der er heldigvis mange kørere tilgængelige på markedet, så vi vil ikke presses til at tage en beslutning," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Emilia-Romagnas GP: Dagen Derpå Steiner: FIA truede med straf »