Canadas GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet er rykket til Canada, hvor de i den kommende weekend skal tage en svingom på banen i Montreal, der er placeret i en park, delvist ude på vandet, hvilket ofte giver meget omskifteligt vejr. I år ser ikke ud til at være en undtagelse.

Nico Rosberg foran Mark Webber . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/6 2023 klokken 13:06

Formel 1 banen i Montreal, der er delvis offentlig vej, er en af de baner som de fleste Formel 1 kører elsker at køre på.

Men det er også en bane der har budt på meget specielle løb, voldsom regn og ikke mindst, banen hvor Polske Robert Kubica kørte voldsomt galt på.

Alt efter hvordan man ser på det, så ser det ikke ud til at blive en weekend med det bedste vejr.

Fredag Første dag på Giles Villenuve banen varsles der muligheder for torden og regn. Regnen skulle dog kun være i byge form. Temperaturen forventes at være omkring 23 grader, og vinden i den lette ende.

Lørdag Tunge skyer med tæt på 100 % chance for nedbør, venter kørerne når de kommer til banen lørdag. Temperaturen falder til 21 grader og vinden tager noget til.

Søndag Endnu en dag med skyer. Det forventes at det vil regne, men kun i form af byger. Temperaturen forbliver på 21 grader, mens vinden aftager lidt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Vejrudsigten Østrigs GP: Vejrudsigten »