Breaking: HAAS forlænger med Magnussen

For en uges tid siden kunne vi her på BMF1.dk fortælle, at HAAS Formel 1-holdet stod til at forlænge deres kontrakt med både Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen. Det er nu officielt bekræftet.

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg er i den grad klar til 2024 for Haas F1 . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2023 klokken 10:08

Det er supergode nyheder for de mange danske Formel 1 fans, der følger Kevin Magnussen, at det nu er officielt at Kevin har fået forlænget sin kontrakt med det amerikanske HAAS Formel 1 hold.

MoneyGram Haas F1 vil med de to kørere have et virkeligt erfarent hold, da de to kørere til sammen allerede er noteret for hele 346 Grand Prix starter.

Kevins i alt 113 starter for HAAS holdet betyder også, at de kender ham virkelig godt, hvilket gør det langt nemmere for dem at arbejde sammen med dem, noget som Günther Steiner også påpeger som en stærk årsag til at fortsætte det gode samarbejde.

Kevin Magnussen er klar til 2024-sæsonenKevin Magnussen er klar til 2024-sæsonen
Copyright Haas F1 - LAT Photo


Steiner udtaler også, at han er klar over, at holdets nuværende racer VF-23, har været en stor udfordring for Kevin, men samtidig ved han også, at det ikke er Kevin, der har været problemet.

"Vi har måtte takle nogle udfordringer med VF-23. Det vil vi slet ikke skjule," udtaler Steiner i pressemeddelelsen. "Vi har dog været heldige at have to rigtig dygtige kørere, som har hjulpet holdet med gode tilbagemeldinger, som betyder, at vi nu bevæger os i den rigtige retning."

"Hülkenberg har været god for holdet, og både Kevin og vi er yderst tilfredse med også at fortsætte med ham."

"At han (Hülkenberg red.) har været så hurtig til at finde tilbage i den rigtige rytme, efter han ikke har været fast Formel 1 kører siden 2019, er ret utroligt," sluttede Steiner.

Med denne gode nyhed, er det dermed sikkert, at der er mindst en dansk Formel 1-kører i 2024.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rejs til Monza med BMF1.dk og Top Tours Optakt til Hollands Grand Prix »