Whiting forsvarer Magnussen

Charles Leclerc klager igen og igen over Magnussen. Denne gang mener han, at han rykkede ind foran ham og bremsede, hvilket medførte at Leclerc kørte op bag i Magnussen. Whiting frifinder dog danskeren.

Japans Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/10 2018 klokken 12:10

Trods Charles Leclercs højlydte klager over Kevin Magnussen, seneste under Japans Grand Prix, frikender løbsdirektør Charlie Whiting pure danskeren.

"Vi har set på analysen af uheldet flere gange, og når vi ser på det, billede for billede, ser det ud til, at de tager beslutningen om at trække til højre på samme tid," kom det fra Whiting.

"Når man ser det helt efter, rykker Leclerc til højre, et splitsekund før Magnussen, men det er ikke noget man kan nå at reagere på, så der er intet at udsætte på Magnussens træk," understregede han.

"Vi måtte se på billederne en del gange, inden vi kunne se det," sluttede han.

Leclerc er tydeligt af en anden mening, mens Magnussen tager det mere roligt.

"Det er super ærgerligt!"

"Jeg var lige kommet forbi ham og så slipstreamer han mig ned af langsiden, trækker ind til samme side som mig og beslutter i sidste øjeblik at forsøge at trække uden om, men rammer mig i stedet," udtalte Magnussen efter løbet.

Med den udtalelse er det tydeligt, at de to ser hændelsen meget forskelligt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: Weekenden i billeder Vettel: "Mest vores egen skyld!" »