Ville have Ricciardo

Det er nu kommet frem at Red Bulls Daniel Ricciardo har været i spil til at komme til et andet hold i 2018, men den hoppede Red Bull ikke på.

Interview med Ricciardo på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 15/9 klokken 11:09

Under de lange forhandlinger mellem Renault, McLaren og Toro Rosso, blev Carlos Sainz en del af spillet da han blev sendt til Renault til næste år.

Alt dette er ikke helt officielt endnu, men alle ved det.

I virkeligheden var Carlos Sainz dog ikke den øverste på Renaults ønskeseddel, men derimod ville de have Daniel Ricciardo.

Daniel Ricciardo.
Copyright Red Bull Contentpool


Det ønske ville Red Bull dog ikke indfri. De er mere end tilfredse med Australierens indsats for dem, og har ingen intentioner om at slippe ham.

Med Renaults seneste udmelding om at de vil stoppe samarbejdet med Red Bull efter 2018, kunne der være noget der tyder på at de østrigske energi-tyre skal håbe på en snarlig bedring af Hondamotoren, da den kan blive deres fremtid, noget som deres nuværende kørere er en smule betænkelige ved.

Hamilton og Ricciardo på podiet, holdkammerater i 2019?
Copyright Red Bull


Dette åbner op for spekulationer om en fremtid hvor Valteri Bottas og Kimi Raikkonen fra henholdsvis Mercedes og Ferrari kun har kontrakt for 1 år, hvorefter deres sæder kunne være eftertragtede for Ricciardo og Verstappen.

Det bliver interessant at følge.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso melder først planer ud om nogle uger Singapores GP: 1. frie træning. Ricciardo hurtigst »