Verstappen giver op – også næste år

Toscanas grandprix blev en kort fornøjelse for Max Verstappen: Hollænderen mistede først power i sin bil, derefter mistede han placeringer og til sidst mistede han hele løbet efter en tur i grusgraven. Nu har han også mistet håbet.

Spaniens Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 14/9 2020 klokken 10:09

Max Verstappen havde håbet på at blive den yngste F1-verdensmester nogensinde. Men den drøm kan den endnu unge hollænder nu skyde en hvid pil efter.

Og den hvide pil kommer åbenbart også til at ramme næste sæson, for efter løbet udtalte Verstappen til den østrigske tv-kanal ORF: ”Jeg håber, at vi kan komme tættere på Mercedes næste år, men jeg tror ikke, at vi kommer til at slå dem. I de her coronatider kan du ikke ændre så meget på bilen. Men jeg håber, at vi med det nye reglement i 2022 får bedre chancer.”

Allerede før starten i Mugello udtalte Verstappen sig om sine VM-chancer til ORF: „Når nu ligger så langt tilbage [på point], kan du ikke nå at indhente det. Selvfølgelig vil vi prøve at vinde hvert løb. Men mesterskabet er overstået.“

Efter Mugello ser det ekstra sort ud for Verstappen, da han nu er 80 point efter Hamilton – det svarer til over 3 løbssejre for Verstappen, hvor Hamilton ikke må hente point.

Der er dog fortsat 8 løb tilbage på kalenderen.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Advarsel til 12 kørere FIA indleder undersøgelse mod Hamilton »