Usikker kvyat

Daniil Kvyat ved endnu ikke, om det kommende løb i Austin vil blive hans sidste, da holdet endnu ikke har meldt ud, om det er ham eller Hardley der er stand-in for Gasly.

Mexicos GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/10 klokken 13:10

Daniil Kvyat blev sat ud på sidelinjen, da Toro Rosso ønskede at få Pierre Gasly sat i en Formel 1 bil, så hurtigt som muligt.

Da Carlos Sainz Jr. så smuttede til Renault før tid, blev den russiske kører så kaldt tilbage i sædet, hvorefter Pierre Gasly blev sendt til Japan, for at afslutte sin indsats for Toro Rossos nye samarbejdspartner, Honda, hvilket så fik Barndon Hardley i spil.

Efter løbet i Austin, vil Gasly så komme tilbage til toro Rosso, som han også forventes at skulle kører for i 2018, men om det er Hardley eller Kvyat der ryger ud igen, er der ingen af dem der ved.

De fleste har haft en forventning, at det vil være Kvyat der bliver, men det er han selv usikker på.

"Jeg vil blot koncentrer mig om dette løb, som det er nu," kom det fra Kvyat i et interview på banen i går.

"Fair eller un-fair, har intet med noget at gøre her. Hvad der er sket, er sket, så jeg skal bare have det bedste ud af denne chance jeg har fået."

"Jeg har altid følt, at jeg har et stort potentiale, men i år er der meget der er gået galt for mig, som jeg meget gerne vil rette op på."

"Jeg vil ikke se på det negative, men udelukkende på, at jeg nu har fået en ny chance, som jeg håber vil vise hvor jeg står," kom det yderligere fra den sympatiske unge mand.

"Jeg har en kontrakt med Red Bull i yderligere to år, men om det er Formel 1 ved jeg ikke."

"Det vil jeg naturligvis gerne vide, men lige nu, så drejer det sig om løbet i weekenden," sluttede en rimelig glad Kvyat.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hartley starter med straf 3 år mere til Verstappen »