Tysk medie: Flere F1-løb på vej i Europa

Der er netop blevet offentliggjort to nye løb på kalenderen, nemlig Mugello og Sochi. Nu melder tyske auto motor und sport, at der både er planlagt løb i Tyskland, Portugal og evt. San Marino – det vil sige Imola.

Imola . Copyright GP2 Media Series

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 10/7 2020 klokken 14:07

Hvis man tør tro det tyske medie auto motor und sport, så kan de tyske, portugisiske og især de italienske F1-fans godt begynde at glæde sig til Formel 1-løb i deres hjemlande – selv om de næppe må være fysisk til stede under løbene…

I dag (10. juli) er det blevet offentliggjort, at der skal køres på Mugello den 13. september efter Spa-Francorchamps (30. august) og Monza (6. september).

Derefter kører Formel 1 i Rusland (Sochi) den 27. september. I Rusland skal det i øvrigt blive interessant at se, om der stadig vil være regnbueflag på bilerne og kampagner for større diversitet og mod racisme – eller om man vil gøre en undtagelse for Putins skyld.

Efter Ruslands GP er der i henhold til auto motor und sports oplysninger nu tale om, at der skal være tre yderligere løb i Europa, nemlig Imola, Hockenheim og Portimao den 11./18. eller 25. oktober.

Tyskland Grand Prix 2018. Max Verstappen på HockenheimringTyskland Grand Prix 2018. Max Verstappen på Hockenheimring
Copyright Red Bull Contentpool


Dermed ser det ikke ud til, at Sao Paulo, Austin og Mexico-City får en chance for at afholde F1-løb i år. Det samme gælder Canadas grandprix i Montreal. Det kan næppe betale sig at flyve over Atlanten for blot at køre et enkelt løb.

Desuden vil det nok også være for koldt at køre i Canada på et senere tidspunkt.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiermarks GP: 1. frie træning Steiermarks GP: 2. frie træning »