Steiner om Mugello

HAAS´holdchef Gunther Steiner, kunne godt tænke sig at se Formel 1 komme tilbage til Mugello. Måske ikke hvert år, men gerne ofte.

Romain Grosjean . Copyright Lotus GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/9 2020 klokken 13:09

Gunther Steiner var rystet efter Kevin Magnussens uheld på Mugello banen i Italien, men efter han havde fået sunket oplevelsen, ser han ikke genstartsproceduren, som et stort problem.

"Jeg ser det bare som en af de ting der sker," kom det fra ham.

"Startstregen var langt nede af langsiden og der var åbnetlyst nogen, der tog chancen og prøvede at få en rullestart, hvorfor det gik galt."

"Jeg ser det ikke som om, at der var nogen der for alvor gjorde noget forkert, det var bare uheldigt."

"Vi ved endnu ikke, om der kommer et løb på banen igen lige med det samme, men vi ved, at der er nedsat en arbejdsgruppe, der skal se hvordan man kan undgå noget lignende på et andet tidspunkt," tilføjede Steiner i et interview med holdets egen hjemmeside.

Steiner havde ellers en god oplevelse med banen. Om det skyldes at det var en ny bane, eller om det reelt var en rigtig sjov bane for kørerne, kunne han ikke rigtigt sige, men han så gerne, at man kom tilbage.

"Generelt syntes jeg godt om, at vi kommer ud på nogle nye baner, så det ikke bare er det samme igen og igen," kom det fra Steiner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jordan: Hamilton burde skifte hold Kevin skal spare på benzinen i Rusland »