Seneste rygter fra paddocken

Tre løb er kørt og rygtemøllen tager til. Det er også tredje Silly Season-opdatering vi kommer med, men med de rygter der er i omløb, så skal de formidles videre.

Australiens GP 2018 . Copyright Ferrari F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/4 2018 klokken 16:04

Har du tænkt på, at det er sjovt, så gode venner Lewis Hamilton og Sebastian Vettel pludselig er blevet? Mange peger på, at det er fordi Vettel er på vej til Mercedes, men de nyeste rygter peger på, at Hamilton er på vej til Ferrari som erstatning for Kimi Räikkönen, som ingen rigtigt tror på vil fortsætte efter denne sæson.

Rykker Hamilton til Ferrari, vil det blive Bottas' redning, da Mercedes næppe vil udskifte to kørere op til en ny sæson.

Daniel Ricciardo skulle så være på vej til Mercedes for at erstatte Hamilton og ikke Bottas, som de fleste ellers peger på. Helmut Marco fra Red Bull, har dog udtalt, at det ikke vil komme til at ske, men selvom han har meget at skulle have sagt hos Red Bull, er det heldigvis Daniel Ricciardo, som selv bestemmer det.

Til erstatning for Ricciardo hos Red Bull forventes det at blive Pierre Gasly, der, med undtagelse af indsatsen i Kina, har sikret sig en drømmestart i Formel 1.

Modsat tidligere rygter skulle Fernando Alonso være på vej væk fra Formel 1. Ny mand hos McLaren forventes at blive Formel 2-køreren Lando Norris, som er kørt hele vejen gennem McLaren-møllen, ligesom Hamilton blev.

Kevin Magnussen ser ud til, med stor sikkerhed, at blive hos HAAS mindst endnu en sæson, mens der er mere usikkerhed om Grosjean. Der er dog ingen rygter om, hvem der skulle erstatte franskmanden, som ser ud til at køre sin sidste Formel 1-sæson, selvom nogle troede at han var på vej til Ferrari.

Sidste rygte er, at Williams vil sende en af de to unge kørere ud på sidelinjen til fordel for Robert Kubica. Det forventes til med at blive aktuelt inden Formel 1-feltet kommer til Europa i år.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren til Barcelona med helt ny bil Nej til MGU-H – ja til intelligente handsker og øg »